Hvad koster det?

Prisen afhænger naturligvis af timeforbruget, som igen afhænger af den ydelse, du har brug for. Herunder kan du se mine priser for de ydelser, jeg tilbyder. Listen er ikke udtømmende. Det vil sige, at hvis der er noget, du står og mangler, så er du velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg kan tilbyde det. Vi finder ud af sammen: hvad har du brug for, hvornår, hvor ofte og hvad koster det?

Samtale

1400kr pr. gang (svt. 60 min og derefter 15 minutters journalskrivning).

Telefonisk samtale

Jeg tager 1400kr pr. påbegyndt telefonsamtale (svt. 60 minutter og derefter 15 minutters journalskrivning). Der betales før hver påbegyndt session.

Udredning og testning – Stor pakke

Den store pakke er velegnet til den grundige belysning af barnets vanskeligheder.
Den indeholder forsamtale med forældre, WISC-V, TOMAL-2, BRIEF, 5-15 spørgeskema, samtale med barnet, opgørelse af testning m.v., skrivning af rapport inklusiv anbefalinger, og tilbagemelding til forældre.

Udredning og testning – Mellem pakke

Den mellem pakke er velegnet til en overordnet belysning af barnets vanskeligheder.
Den indeholder forsamtale med forældre, WISC-V, BRIEF, spørgeskema, samtale med barnet, opgørelse af testning m.v., skrivning af rapport inklusiv anbefalinger, og tilbagemelding til forældre.

Udredning og testning – Standardpakke: (IQ)

Standardpakken omfatter afdækning af barnets intelligenskvotient (IQ).
Standardpakken indeholder forsamtale med forældre, WISC-V, opgørelse af testning, skrivning af rapport inklusiv anbefalinger, og tilbagemelding til forældre.

Supervision

Kontakt mig for pris. Jeg tilbyder både individuel supervision og gruppesupervision til forskellige faggrupper. Er du psykolog under autorisations- eller specialistuddannelse, så tæller supervision hos mig med i dit uddannelsesregnskab. Jeg har rig erfaring med supervision i såvel gruppe som individuelt.

Oplæg/kurser

Kontakt mig for pris. Der kan være tale om kortere oplæg eller flere dages kurser eller workshops. Indholdet kan være forskelligt. Vi lægger sammen en plan for læringsmålet, så du får det ud af kontakten, som du efterspørger.

Betingelser vedrørende betaling:

Der betales før hver samtale/rådgivning/supervision og for udredningspakker før tilbagemeldingen. Udeblivelser afregnes til fuld takst. Såfremt der meldes afbud senest dagen før kl. 9, lægges en ny tid i stedet for. Der modtages mobilepay (MyShopnummer: 171002) og kontanter.