Velkommen hos
Psykolog Dea Franck

Formålet med klinikken er at hjælpe børn, unge og voksne med at finde frem til deres evner og at understøtte udviklingen af deres kompetencer. Det sker gennem en eller flere af de ydelser, klinikken tilbyder. Undersøgelser og forløb skræddersys, da vi ved, at ikke to individer er ens.

I fronten af klinikken vil du møde Dea, der som psykolog vil tage i mod jer og foretage undersøgelse, terapi, behandling, rådgivning, supervision og mere til. Det er også Dea, som holder oplæg, kurser og laver undervisning, samt afholder Kompetencecafé. Du vil opleve en direkte, ærlig, ligefrem og kompetent fagperson, der med varme, humor og empati hjælper jer godt på vej til næste del af livet. Hun tror på at gå foran, ved siden af og bag ved i processen, for som hun siger: “Jeg er ydmyg overfor mine klienters tillid, og de skal have mulighed for at slippe det hele for en stund, genvinde fodfæste, og derefter sætte den kurs, der føles rigtig for dem”.

Som tandhjulene bag ved det, du kan se, finder du Stefan. Stefan står for al udvikling på den tekniske front, det grafiske udtryk, at data opbevares efter forskrifterne og at vi kan levere smarte løsninger, som kan optimere jeres oplevelse af at være i klinikken. Stefan arbejder med den store kompleksitet, der ligger i at få alle enderne til at mødes. Der skal være sammenhæng i det hele, for som han siger: “Klinikken skal være et sted med knivskarp kompetence og samtidigt have rum til det sårbare, mens vores klienter kan have tryghed i, at vi sørger for alt det udenom”.

Sammen har vi et stærkt samarbejde, som har stået på fra allerførste dag, klinikken slog dørene op for efterhånden mange år siden. Vores kapacitet, indsigt og ambitioner er store, og vi arbejder utrætteligt for at skabe fokus på særligt de højtbegavede – uanset alder. Vi møder mange mennesker på mange steder i deres liv, og alle er velkomne hos os. Vi sørger for at opdatere vores viden løbende, og deltager i såvel efteruddannelse som på konferencer og deslige. Nysgerrigheden er en drivende faktor, og den er der i overvældende meget af.

Vi har store planer for klinikken, som du vil kunne se udfolder sig mere og mere. Vi går til denne rejse med engagement, for ligesom at vi fokuserer på vores klienters kompetenceudvikling, fokuserer vi også på vores egen. Det handler om integritet – og om simpelthen ikke at kunne lade være.

Velkommen i klinikken!