Menu Luk

Anbefalinger fra tidligere klienter (børn)

Anbefalinger fra andre, der har været der før, kan give et indblik i, hvordan det er at være hos mig. Herunder kan du se nogle af de tilbagemeldinger, jeg har fået af klienter gennem tiden:

“Det er rigtig rart at komme hen til dig og snakke. Du er sød. Jeg har glædet mig hele dagen” – pige 8 år.

“Det var virkeligt en øjenåbner at få min datter testet hos dig. Jeg havde sporet mig ind på det helt forkerte, og gik i lang tid og var frustreret over at mine handlinger ikke virkede når jeg forsøgte at opdrage hende. Det har givet så meget mening at få testet hende, og din tilbagemelding har givet mig både en forståelse af hende, og en masse redskaber til at håndtere hende” – mor til pige på 9 år.

“Jeg har givet anbefalinger af dig til både forældre og kollegaer på arbejde og i privaten. Tusind tak for hjælpen” – far til dreng på 9 år og lærer.

“Jeg har fået testet mit højtbegavede barn hos Dea, og det var simpelthen så rart at møde en psykolog, som forstod hende. Lærerne i skolen havde snakket om en masse forskellige diagnoser, og det var helt vildt besværligt at få dem til at se hvor dygtig hun var. Dea testede hende N.N. og nu har vi bevis på den høje begavelse. Tusind tak for et godt forløb. N.N. var træt men rigtig glad efter besøget” – mor til pige på 12 år.

“Alt på én dag. Skarp rapport og en tilbagemelding som passede spot on på vores knægt. Det er et genialt koncept. Så slipper man for ventetiden på rapporten og skal ikke have fri fra arbejde flere gange” – far til tvillinger på 14 år.

“Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Dea. Hun har gjort en enorm forskel for mine medarbejdere i børnehaven” – leder af børnehus omkring supervisionsforløb.

“Jeg henviser til dig, fordi jeg ved, du laver rapporterne på en måde, hvor jeg som leder kan bruge dem, mine medarbejdere kan omsætte til pædagogiske interventioner og forældrene såvel som barnet får svar på, hvorfor tingene nogen gange virker svære. Mine varmeste anbefalinger!” – skoleleder på privatskole.

“Du har et godt tag om børn, og både min kone og jeg har følt os trygge ved at lade ham komme til samtalerne hos dig. Vi har en glad dreng i dag, og vi fik rigtig meget ud af den afsluttende tilbagemelding” – far til dreng på 12 år.

“Det er helt vildt så mange detaljer, du har fået med! Det er en rigtig god beskrivelse af vores dreng, som vi 100% kan genkende. Vi er glade for den hjælp vi har fået hos dig, og har allerede anbefalet dig til et af vores vennepar” – far til dreng på 11 år.

“Det giver mening, og for mig har det været en hjælp gennem specielt eksamensperioden, hvor jeg synes der er stort pres på og jeg bliver nervøs” – dreng 15 år.

“Vi har set vores søn udvikle sig helt enormt fra at være helt indelukket og trist til at sætte ord på sine tanker og følelser. Det er som om han har fået et sprog for det nu” – forældre til dreng på 16 år.

“Vi fik dig jo anbefalet af vores venner, så vi havde høje forventninger til dig. Du har levet op til dem til fulde” – forældre til dreng på 11 år.

“Jeg fik at vide, at du er dygtig, og hold da op hvor har jeg fået valuta for pengene. Det var en rigtig grundig testning, og vi var ret nervøse for tilbagemeldingen. Det er jo altid svært når det er ens barn… Men det var godt. Rigtig godt. Vi fik svar på alle vores spørgsmål, og det er betryggende at vide, at der er en grundig beskrivelse til både os forældre og til lærerne” – mor til pige på 14 år.

“Så flot skrevet rapport. Høj kvalitet og vi fik gode tilbagemeldinger fra lærerne på den” – forældre til pige på 13 år.