dea

Anbefalinger fra tidligere klienter

"Det var et enormt professionelt forløb hos dig. Vi har følt os meget trygge, og det er helt utroligt så meget, vi har fået med. Det var bare super godt fra start til slut"
Far til dreng på 6 år
"Vi fik dig jo anbefalet af vores venner, så vi havde høje forventninger til dig. Du har levet op til dem til fulde. Vores søn var meget tryg ved dig"
Forældre til dreng på 11 år
"Så flot skrevet rapport og enormt brugbar tilbagemelding og anbefalinger til os. I det hele taget har det været super godt for os alle sammen. Vi forstår det bedre nu!"
Forældre til pige på 13 år
"Jeg har fået testet mit højtbegavede barn hos Dea, og det var simpelthen så rart at møde en psykolog, som forstod hende. Lærerne i skolen havde snakket om en masse forskellige diagnoser, og det var helt vildt besværligt at få dem til at se hvor dygtig hun var. Dea testede N.N. og nu har vi bevis på den høje begavelse. Tusind tak for et godt forløb. N.N. var træt men rigtig glad efter besøget"
Mor til pige på 12 år
"Det var virkeligt en øjenåbner at få min datter testet hos dig. Jeg havde sporet mig ind på det helt forkerte, og gik i lang tid og var frustreret over at mine handlinger ikke virkede når jeg forsøgte at hjælpe hende. Det har givet SÅ meget mening at få testet hende, og din tilbagemelding har givet mig både en forståelse af hende, og en masse redskaber til at håndtere hende. Tusind tak!"
Mor til pige på 9 år
"Alt på én dag. Skarp rapport og en tilbagemelding som passede spot on på vores knægte. Det er et genialt koncept. Så slipper man for ventetiden på rapporten og skal ikke have fri fra arbejde flere gange"
Far til tvillinger på 14 år
"Det giver mening, og for mig har det været en hjælp gennem specielt eksamensperioden, hvor jeg synes der er stort pres på og jeg bliver nervøs. Der er ro hos dig, og man kan få lov bare at være sig selv"
Dreng 15 år
"Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Dea. Hun har gjort en enorm forskel for mine medarbejdere i børnehaven gennem gode og udviklende supervisionsdage med fokus på læring og udvikling"
Leder af børnehus omkring supervisionsforløb
"Jeg henviser til dig, fordi jeg ved, du laver rapporterne på en måde, hvor jeg som leder kan bruge dem, mine medarbejdere kan omsætte til handling og forældrene såvel som barnet får svar på, hvorfor tingene nogen gange virker svære. Mine varmeste anbefalinger!"
Skoleleder på privatskole
"Du har et godt tag om børn, og både min kone og jeg har følt os trygge ved at lade ham komme til samtalerne hos dig. Vi har en glad dreng i dag, og vi fik rigtig meget ud af den afsluttende tilbagemelding"
Far til dreng på 12 år
"Det er helt vildt så mange detaljer, du har fået med og anbefalinger til lærerne og os! Det er en rigtig god beskrivelse af vores dreng, som vi 100% kan genkende. Vi er glade for den hjælp vi har fået hos dig, og har allerede givet dit navn videre til et af vores vennepar"
Far til dreng på 11 år
"Vi er evigt taknemmelige for forløbet hos dig. Både for udredning og rådgivningen. Vi var ved at opgive at få vores datter tilbage i skolen efter mange års skolevægring. Tusind, tusind tak! Det har gjort en verden til forskel, og vi sender en varm tanke til dig hver morgen, når hun tager afsted"
Forældre til pige på 9 år med skolevægring
"Tak fordi du har hjulpet mig med at gro"
Pige 8. klasse i længerevarende terapi
"Jeg fik at vide, at du er dygtig, og hold da op hvor har jeg fået valuta for pengene. Det var en rigtig grundig testning, og vi var ret nervøse for tilbagemeldingen. Det er jo altid svært når det er ens barn... Men det var godt. Rigtig godt. Vi fik svar på alle vores spørgsmål, og det er betryggende at vide, at der er en grundig beskrivelse til både os forældre og til lærerne. Varme anbefalinger herfra"
Mor til pige på 10 år