Kompetencecafé

 
It itakes one to know one

Det er ikke altid nemt at være højtbegavet. Tankerne har deres eget liv, og hjernen kører på højtryk. Det er helt normalt for et højt begavet barn, for hjernen søger selvstimulering – men det kan komme til at kamme over. Det kan de fleste højtbegavede nikke genkendende til.

Værktøjer og handlemuligheder

Det er ikke nødvendigvis de samme problemstillinger eller udfordringer, børnene står overfor. Kompetencecafé giver børnene værktøjer til at se problemstillinger og udfordringer fra andre vinkler, og skaber synlige handlemuligheder for at ændre dem. Børnene får i fællesskab opbygget læring, som kan give indsigt og åbner op for nye veje gennem landskabet.

Fælles om fokus

Det er rart at være fælles om det, når noget er svært. Kompetencecafé er et gruppetilbud for op til 5 højtbegavede børn (IQ +130 vurderet på WISC). Vi mødes 6 gange i 2 timer pr. gang. Der går 1 uge mellem hver gang, hvor børnene får en opgave med hjem, som de kan arbejde videre med.

Det praktiske

Vi mødes søndage kl. 9-11 på Rendekrogen 4, 1. sal i Smørum. Prisen for et forløb à 6 gange 2 timer er 6.000 kroner, som betales ved opstart af forløbet, enten via mobilepay eller kontant. Der ydes ikke erstatning for udeblivelser eller frafald fra forløbet.

Vil du høre, om der er plads på kompetencecafé? Skriv til mig på kontakt@deafranck.dk og hør nærmere.

Brochure_Kompetencecafe