Ønsker du ledelsessupervision? Er der udfordringer på arbejdet, som gør det vanskeligt at forholde sig professionelt? Er der situationer som virker grænseoverskridende på privatlivet. Er du løbet tør for handlemuligheder, og har behov for hjælp til at komme videre? Har du læst og læst, men mangler du målretningen i forhold til dig selv?

Jeg tilbyder ledelsessupervision – enkeltvis eller i gruppe. Jeg har mange års erfaring på dette område, og har med succes både afholdt individuel supervision og gruppesupervision for 2-12 deltagere. Det kan være supervision af en enkelt leder eller i et ledelsesteam.

Sammen vender vi problemstillingen i anonymiseret form. Det skal understreges, at supervision ikke er sagsbehandling, men en drøftelse og dannelse af overblik, klarhed og plan for fremtidige handlespor. Du/I vil gå fra supervisionen med en afklaring og forståelse af de dynamikker, der udspiller sig, samt hvad der vil være hensigtsmæssigt at gøre herfra.

Der kan arrangeres fast ledelsessupervision af grupper eksempelvis en gang om måneden eller hver anden måned.

Søger du supervision mhp autorisation som psykolog, så tilbyder jeg også dette. Både som hovedforløb og som ekstern supervisor. Jeg har rig erfaring som supervisor fra flere andre autorisationsforløb. Kontakt mig for mere information.