Afklaring af jeres behov for tests og undersøgelser (børn)

Man kan som forælder være i tvivl om, hvilken sammensætning af tests og undersøgelser, man egentligt har brug for til sit barn. Der kan være behov for at afdække barnets læringsprofil eller intelligens, der kan være behov for at få belyst barnets trivsel, der kan være ønske om at få vurderet mulige diagnoser eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange, og det kan virke uoverskueligt, om man egentligt får dét med, som man leder efter, når man vælger ét frem for andet. For at hjælpe dig med at vurdere, hvad der kan være behov for i netop jeres tilfælde, vil jeg bede dig om i det følgende at svare på en række udsagn om dit barn. Ud fra din besvarelse skræddersys en løsning til jer.

Du skal se dette som en inspiration, og som en mulighed for at kunne læse mere om de foreslåede undersøgelser eller tests på min hjemmeside forud for kontakten til mig. Det endelige produkt sammensættes i dialogen med mig. Sidst i din besvarelse, har du mulighed for at sende informationerne til mig sammen med yderligere information, og så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.