Højtbegavet som voksen

Højtbegavede voksne – ved du også noget om dem, Dea?

Ja, det gør jeg. Jeg har nemlig ikke kun med børn og unge at gøre i min klinik. Jeg har også voksne til testning, rådgivning, terapi og parterapi.

De voksne startede livet som højtbegavede børn, og er nu blevet færdige med at vokse fysisk. Dem som opsøger mig ønsker at blive klogere på sig selv og vækste som mennesker. Nogle søger afklaring i form af testning med f.eks. WAIS-IV (https://www.deafranck.dk/wais-iv/) andre søger endnu mere indsigt i styrker og svagheder gennem supplerende former for testning, og andre ønsker at få de betydningsfulde samtaler for at finde forståelse i livet.

En andel af de højtbegavede voksne har været hos mig i forbindelse med undersøgelse af deres barn/børn, og i den forbindelse er nysgerrigheden vokset på, hvordan de mon selv hænger sammen. En anden del kommer i helt andre sammenhænge. Alle er lige velkomne, og alle bærer på en helt unik historie, som vi folder ud sammen i trygge rammer.

Jeg har skrevet meget om børn og unge, og en hel del af det, jeg har skrevet i mine publikationer vækker genklang hos voksne, men det er ikke helt nok. Derfor lancerer jeg her til aften min nyeste publikation om, hvordan der er at være…. HØJTBEGAVET VOKSEN.

Læs med og find flere indsigter. Som altid findes der et væld af anbefalinger og værktøjer i publikationen. Du finder den her: https://www.deafranck.dk/publikationer/