Hvad har du sidst læst?

“Hvilken bog har du sidst læst”, blev jeg spurgt om i dag af en journalist, som interviewede mig. Jeg læser ufatteligt meget. Både forskning og faglitteratur – skønlitteratur fanger mig ikke. Denne bog bliver den næste, jeg læser. Det er en fødselsdagsgave fra min mand, og den kom tidligere end min fødselsdag. Når man arbejder med testning har man en forpligtelse til at forstå, hvad de tests man anvender kan og ikke kan. Man bliver nødt til at læse instruktionerne grundigt og forholde sig til den forskning og den best practise, der følger i kølvandet efter publicering af de enkelte tests.
 
Dét her bliver bare rigtig godt, og jeg glæder mig enormt til at læse den, for som der står i forordet: “The WISC-V makes a difference, undoubtedly more so than any revised edition of any Wechsler scale in history”. Så er scenen sat til storhed komprimeret på 425 sider.