2023 og 2024 i klinikken

Midt i den store flytning har jeg overskud til et tilbageblik på 2023 og et blik på kommende år.

2023 har bragt vidunderlige stunder med mange forskellige børn, unge, voksne, familier og forældre. Derudover er der brugt gode timer på en hel del oplæg, undervisning, supervision og forløb rundt omkring i Danmark – og jeg har været vidt omkring! Jeg har også været i ekspertgruppen i Børne- og Undervisningsministeriet sammen med dygtige fagfolk for at udvikle et nationalt værktøj til brug for screening for høj begavelse. Jeg har udgivet to bøger, som er blevet så flot modtaget af såvel store som små. Det er blot et udpluk, for 2023 har været begivenhedsrigt.

2024 byder på mere godt, og jeg er allerede smugstartet, for jeg har navngivet klinikken. Den skal hedde noget, og det gør den allerede nu: Kompetenceklinikken.

Hvorfor så det? Jo, fordi den skal kunne rumme meget mere, end den allerede gør, for 2024 byder på nye tiltag og meget mere af alt det gode. Allerede nu kan du glæde dig til:
– To nye bøger på vej til foråret!
– En foredragsrække i Kompetenceklinikken
– Helaftensforelæsning på Folkeuniversitetet d. 3/9 17:30
– Oplæg på Neurocenter for børn og unges konference
og meget, meget mere…

Er der noget, du brænder for at blive klogere på omkring de højtbegavede, eller som du gerne vil se mere af fra min side, så er du hjerteligt velkommen til at melde ind som kommentar her eller på kontakt@deafranck.dk.

Nu er der kun tilbage at ønske rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår. Vi ses i 2024!

De varmeste hilsner
Dea