Du taler rigtig godt engelsk

“Du taler rigtig godt engelsk og er dygtig til at formidle resultatet til os på en måde, så vi forstår det”, sagde mine engelsktalende klienter i dag. Jeg møder en del familier, hvor en del af eller hele familien taler et fremmedsprog. Det kræver at tungen kommer i de rette positioner og at oversættelsen løber rimeligt flydende. Verbal comprehension, processing speed, reasoning og mere til… Jeg er særligt glad for dagens feedback, for det er vigtigt for mig at gøre en reel forskel for mine klienter. Mit største ønske for dem alle er, at de lærer deres børn og familiedynamikker bedre at kende – uanset baggrund, sprog og intellekt. Jeg havde engelsk på højniveau i gymnasiet, og har læst ufatteligt meget faglitteratur på engelsk, men at omsætte det i praksis kræver altså noget kognitiv kapacitet, så det er dejligt at høre, at indsatsen rent faktisk har den tilsigtede virkning.