En dag med Bifrost

På Skolen Bifrost véd de det, de ikke ved – og derfor inviterede de mig til at gøre dem klogere på det.

Jeg har haft fornøjelsen af hele personalegruppen flere gange til kompetenceudvikling. Hele dage hvor der er mulighed for at komme til bunds i teori, metode, praksis og refleksioner over hverdagen. I dag var sådan en dag, for når andre holder vinterferie i uge 7, er Roskilde stadigvæk i gang.

Dagen blev afholdt ude af huset og rummede det helt, helt, helt dybe dyk ned i WISC-profilerne – fra overordnet IQ til frekvenser i normgruppen og signifikante udsving. Alt sammen blev koblet til undervisningen, så der kom godt med jord under neglene. På Skolen Bifrost handler det nemlig ikke kun om at møde eleverne på et generelt tilpasset niveau. Det handler om den målrettede og helt specifikke undervisningsdifferentiering i rammer, hvor det udviklende individ kan realisere sine evner til fulde. Det går naturligvis i hånd med specifikke feedbackformer og kontinuerlig refleksion over egen praksis.

Skolen Bifrost har engageret og top-motiveret personale, og det gør det til en sand fornøjelse at bruge tid med dem. Nu tager de tilbage på skolen med fornyet indsigt og en stor appetit på at se endnu nærmere på eleverne ud fra de nye vinkler, vi sammen har identificeret i dag.

Er du nysgerrig på at vide mere om skolen? Så se her: https://skolen-bifrost.dk/