Fra III til V

Der er langt fra tre til fem… I hvert fald når vi taler WISC-testning. I dag bruges femte udgave af WISC, og denne kan administreres på iPad. Det fungerer rigtig godt for børn i dag, for de er fortrolige med at bruge en iPad, og finder som oftest mere motivation til at svare på opgaverne på denne måde. Fagre nye verden! Jeg ser, at flere og flere tests digitaliseres, hvilket gør dem nemmere at administrere. Dog er der fortsat behov for de fysiske udgaver af visse tests – f.eks. dem som stiller krav til visuomotorisk integration og spatiale opgaver.
Når jeg tester i denne tid, anvender jeg visir, og så spritter jeg selvfølgelig skærmen af mellem klienterne. Det fungerer helt fint. Læs mere om testning her og et udvalg af de tests, jeg tilbyder: https://www.deafranck.dk/klinis…/testbeskrivelser-og-wisc/