Med pandaen i skole

Jeg var i Kina i morges. Egentligt skulle jeg bare på besøg på Ryparken Lille Skole for at samle flere indtryk til den pædagogiske weekend på lørdag, hvor jeg skal holde oplæg, men blev altså booket på et fly sammen med en indskolingsklasse, som skulle en tur til Kina for at aflevere en panda.

Ja, det lyder lidt skørt, men det var fuld af læring. Sådan kan en skoledag nemlig også godt se ud, og der er masser af muligheder for at differentiere i sådan en omgang. Når man skal til Kina skal man nemlig have styr på f.eks.:
– Pas
– Visum
– Flybillet
– Pandaen
– Sikkerhed i flyet
– Turbulensrisiko
– Plads i flyet
og meget, meget mere.

En rigtig sjov og lærerig oplevelse for eleverne, lærerne og mig. Nu er jeg i gang med at flette det hele ind i oplægget til på lørdag, som skal handle om højtbegavede elever, eksekutive funktioner og pædagogik!