Pæoner

Jeg elsker pæoner – og jeg elsker mit job! Endnu en fredag går jeg på weekend efter en uge fuld af indsigt for de voksende børn og familier, der har lagt deres tillid hos mig.

Med alle disse kontakter følger et stort ansvar for at forstå, beskrive og se det fulde potentiale. Det handler om nuancer, dybder, sammenhænge og brudte logikker. I visse tilfælde handler det også om at bære håbet, hvis hverdagen er svær og virker uoverskuelig for dem. Nogle kommer til mig med svær mistrivsel, andre kommer for at få større forståelse, andre igen ønsker afklaring – og så er der alt det andet… Det er helt afgørende at forstå enhver klient ud fra et holistisk syn. Vi skal have mere end bare et IQ-tal. Vi skal se på personen, intellektet, bagagen, hverdagen, udfordringerne, ønsker for fremtiden og temperament. Det er meget mere til et menneske end “bare”. Ethvert menneske, uanset alder, er en opdagelsesrejse.

Jeg er dybt, dybt taknemmelig for at blive valgt til som tourguide på rejsen på denne måde, for det er sårbart at invitere et andet menneske ind og så tæt på. Det er noget af det, der gør mit job så vidunderligt.

Tak til alle jer, som i denne uge, i tidligere uger og i kommende uger har besøgt eller kommer til at besøge mig. Weekenden kommer til at stå på mere godt til jer, som følger med i mit virke. Jeg brygger på noget rigtig godt!