Webinar om høj begavelse

Sådan er det at være højtbegavet!

Jeg holder webinar d. 3/8 kl 14 i samarbejde med Dansk Psykologisk Forlag og Zevio, så trænger du til at vide mere eller til at få genopfrisket din viden om høj begavelse, så meld dig til!

Hvad handler det så om? De skriver det egentligt ret fint:

I dette webinar vil psykolog Dea Franck give dig et indblik i hvad høj begavelse er, hvordan det viser sig – og hvordan man hjælper børn, unge og voksne med de udfordringer, der også kan være, når man er kvikkere end de fleste.
I webinaret får du:

– kendetegn på høj begavelse hos børn, unge og voksne
– viden om, hvad høj begavelse er
– forståelse af, hvordan man kan teste begavelsen
– konkrete råd til at støtte udviklingen hos højtbegavede børn og unge
– viden om hvad man kan gøre som voksen
– indsigt i livet i skolen for højtbegavede børn og unge med behov for differentieret undervisning og opmærksomhed på perfektionisme, særlig følsomhed, asynkron udvikling, trivsel og risiko for skolevægring

It takes one to know one – jeg er selv højtbegavet, og så har jeg valgt at hellige mig dette felt fuldstændigt uhæmmet. Og jeg elsker det! Har du ikke mødt mig før – eller har du mødt mig før og kan ikke helt få nok – så meld dig til. Det foregår online og koster ikke en krone. Alt du skal gøre er at tilmelde dig. Du modtager efterfølgende et link, som du skal benytte, når webinaret starter.

https://zevio.com/da/event/sadan-er-det-at-vaere-hoejtbegavet-1785