Anbefalinger

Nu har min klinik efterhånden eksisteret i en hel del år, og gennem de seneste 2 år, har jeg kunnet mærke en stigende efterspørgsel. Jeg spørger mine klienter, hvordan de har fundet frem til mig, og jeg kan se, at langt de fleste har fået mig anbefalet. Jeg har også mange gengangere, som enten har fået testet en storebror eller storesøster, eller som har været til testning og senere opsøger mig for terapi. Det er fantastisk at mærke så stor opbakning og så stor tilfredshed fra mine klienter.

Jeg plejer at sige til de klienter, der roser mit arbejde, at de hellere skal sige det til deres venner og bekendte, og dét kan jeg se, de gør. Jeg har masser af mod på mere, og nye tiltag begynder at udfolde sig skridt for skridt. Jeg har de næste 5 initiativer linet op, og ser frem til at gå videre med det næste.

Klinikken er velfungerende, og hver eneste dag oplever jeg et givende samspil med mine klienter, og at forståelsen for og indsigten i højt begavede børns udvikling, vilkår og rammer forøges. Der er mange gode kræfter, som i stigende grad løfter i flok. Derfor gør jeg meget for at udvide mit netværk og bidrage til yderligere udvikling, der hvor jeg kan. Det er en fantastisk, motiverende og ikke mindst sjov rejse, som skaber vækst og værdi – og det er det hele værd!