WISC på engelsk

I dag har blandt andet stået på en WISC-testning og tilbagemelding på engelsk. Det kræver, at tungen skal lægges i de rette folder, men jeg er efter mange testninger på engelsk hjemmevant i det.
Verbal forståelse – Verbal comprehension
Ræsonnering – Fluid Reasoning
Arbejdshukommelse – Working memory
Forarbejdningshastighed – Processing speed
Visuo-spatial – tjah, Visual spatial
 
Når man, som jeg, er glad for at begrave sig i forskningsartikler, så gør det oversættelsen mere flydende, da mange forskningsartikler om WISC er skrevet på engelsk.
Når man bor i et andet land, men ikke taler landets sprog, så er det nødvendigt med en testning på modersmålet. Moderen til dagens klient kvitterede med at spørge ind til, om jeg også tester voksne, fordi hun blev nysgerrig på at vide sin egen kognitive profil. Det var for mig et kvalitetsstempel. Svaret på spørgsmålet er i øvrigt JA. Det skriver jeg mere om en anden dag. Kan du ikke vente indtil da, så tjek lige her på min hjemmeside: www.deafranck.dk/testning-voksne/