Børnebog

Højtbegavede førskolebørn.
For ikke så længe siden delte jeg nyheden om, at min nye bog “Hjernekufferten” var klar til forudbestilling. Det er den her: https://www.akademisk.dk/hjernekufferten
Nu deler jeg næste dejlige nyhed. “Hjernekufferten” står nemlig ikke alene. Den er tænkt sammen med en anden bog, som jeg også har skrevet, og som nu er klar til forudbestilling også. Bogen hedder “Liva er højtbegavet”, og handler om Liva på 5 år. Liva er ikke helt som de andre børn. Hun har nemlig en lidt anderledes hjerne, fordi hun er højt begavet. Liva vil gerne være klogere på sin hjerne og på sig selv, og det hjælper bogen hende med.
“Liva er højt begavet” henvender sig til forældre og pædagoger, som kan læse den højt og hente inspiration i spørgsmål, der lægger op til samtale med barnet. Det er den her bog: https://www.akademisk.dk/liva-er-hoejt-begavet
Her er er altså to bøger, som er målrettet de højtbegavede førskolebørn. Det kan også begge give inspiration til 0. klasserne.
Jeg har bestræbt mig på at tænke hele barnet ind, og derfor er der masser af guf til både daginstitution og hjem. Hvis man hjemmepasser er bogen også anvendelig med masser af inspiration.
Værsågod.