Bogen er kommet!

Sikke en skøn dag. Jeg har i dag modtaget mine første eksemplarer af min nye bog, “Højtbegavet – en guide til store børn og unge”. De er så friske, at blækket knapt er tørt.

Bogen, som kommer i handlen den 21. november, er skrevet med håbet om at give indsigt og støtte til store børn og unge, der er højtbegavede. Det er en bog, jeg håber, kan finde vej til mange hjem, så de skønne højtbegavede kan få mere indsigt i sig selv og lære deres ressourcer at kende.

Det er ingen hemmelighed, at jeg har skrevet den bog, jeg selv kunne have brugt i den alder, og derfor er der også lagt en særlig omsorg i linjerne. En omsorg, som jeg håber på, at I forældre vil hjælpe mig med at dele ud af til jeres børn gennem bogen.

Julen nærmer sig, og “Højtbegavet – en guide til store børn og unge” kunne være en tankevækkende gave, der bliver ved med at give godt tilbage. Det er nemlig ikke en læsebog. Det er en lærebog. Læseren lærer om sig selv, besvarer spørgsmål om sig selv, vurderer, tænker efter, markerer og sætter streger. Det er en bog til læring og fordybelse, og den rummer en del af de elementer, jeg integrerer i mine terapeutiske samtaler med højtbegavede børn og unge. Det lyder lækkert, ik? Det er det også!

Hvis du er interesseret i at forudbestille et eksemplar, kan det lade sig gøre her: https://dpf.dk/produkt/hoejtbegavet-en-guide-til-store-boern-og-unge/
Du kan endda nå at få rabatten på 20% med, hvis du skriver rabatkoden HØJT20 ind før d. 20/11-23.

Tak til alle jer, som beriger mig med jeres historier, og som gennem åbenheden hjælper mig med at hjælpe mange.