Glædelig jul 2022

Tak for ørerne, øjnene og nysgerrigheden – men mest af alt tak for tilliden.
Klinikken har nu haft sidste klient på besøg i året 2022. Næste klient vil tage hul på 2023 sammen med mig. Det har været et berigende år med rigtigt mange glæder og sorger at tage del i. Jeg er dybt taknemmelig for den tillid hver eneste person udviser til mig, når vi tager hul på en undersøgelse, en rådgivning eller en terapeutisk rejse sammen.
De højtbegavede er en vigtig gruppe – hvad enten vi taler børn, unge eller voksne – og jeg har gjort mit allerbedste for at brede ud af min viden vidt og bredt gennem hele året. Jeg får rigtigt flotte tilbagemeldinger fra jer, der læser med, og I skal vide at jeg sætter pris på dem. Kan jeg møde jer i jeres behov, og gøre jer og verden omkring mere nysgerrig, så er vi kommet utroligt langt sammen.
År 2023 kommer til at bringe mere godt med sig. I starten af året udkommer min bog “Kort og Godt om Høj Begavelse”, men den kommer ikke til at stå alene. Der kommer langt mere end den. Der vil også komme flere publikationer og ske opdateringer af min hjemmeside. Der venter også et mere nationalt bidrag i en ekspertgruppe under Børne- og Undervisningsministeriet. Ud over dette er der allerede planlagt flere oplæg omkring i kommuner og på skoler, og jeg forventer kun mere af året.
Der er masser i støbeskeen og en lang liste med inspiration, men har du alligevel noget, du brænder for at blive klogere på, eller som du gerne vil se mere af fra min side, så er du hjerteligt velkommen til at melde ind som kommentar her eller på kontakt@deafranck.dk.
Nu er der kun tilbage at ønske rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår. Vi ses i 2023!
De varmeste hilsner
Dea