Velkommen 2023

År 2023 er gået i gang, og klinikken er åben for klienter igen.

Der blev taget hul på året med en masse herlig kontakt til familier, der havde og har behov for større indsigt og forståelse i sig selv, i deres familie og i deres behov. Jeg tilbyder nemlig både rådgivning, undersøgelser, testninger, terapi, undervisning, supervision, overleveringer til skole/institution og meget mere til. Mine ydelser er mange, og de er naturligvis også formbare, hvis der er behov for mere eller andet.

I dag fik jeg denne fine figur, du kan se på billedet af nogle, der står mig nær. Tankerne bag den er mange, og det er det smukke i den. Symbolikken er ikke til at tage fejl af, men fortolkningsmulighederne er alligevel talrige. På denne første dag i år 2023 ser jeg den som en afbildning af mit arbejde:

Jeg holder stigen, så andre kan kravle op ad den. Jeg kravler ikke for dem, men hjælper dem trin for trin til at komme frem til deres mål. Bliver det svært undervejs, så hjælper jeg med balancen og fokus på endemålet. Bliver det for hårdt, hjælper jeg med at tilrettelægge et hensigtsmæssigt hvil. Når de kommer i mål, så har de taget rejsen selv med mig på sidelinjen, og kan se tilbage på hvert et trin, de har taget. Dét synes jeg er smukt, og jeg ser frem til at fortsætte med netop dette gennem året.

Lige om lidt kommer årets første publikation fra min side, og den kan du godt glæde dig til! Du kan altid kigge her på min hjemmeside under “publikationer” (https://www.deafranck.dk/publikationer/). Der ligger den nyeste altid i toppen.

Velkommen nytår!