Igen i morgen

I morgen sker det igen. Jeg skal besøge Børne- og Undervisningsministeriet for at tage del i ekspertgruppen om styrket fokus på høj begavelse.

Det kunne lyde som om, vi kun arbejder på møderne, men det er langt fra rigtigt. Der ligger masser af arbejde mellem møderne, hvor arbejdet kvalitetssikres, forberedes, finjusteres og samles. Heldigvis er der god støtte fra skarpe konsulenter i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og understøttelse fra en bredt sammensat arbejdsgruppe.

Vi er allerede kommet et godt stykke, og jeg ser frem til endnu et boost i morgen, hvor vi også får et oplæg fra Landsamrådet for PPR Chefer. Det er et oplæg, jeg ser meget frem til, for det er helt afgørende, at PPR er klædt godt på til opgaven, der venter dem lige rundt om hjørnet til skolegården!

Har du brug for lige at få genopfrisket, hvad det er, det her tiltag handler om, så læs mere på denne side: https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2023/jan/230129-ny-ekspert-og-arbejdsgruppe-til-screening-af-elever-med-hoej-begavelse

I mens du læser dér, så fortsætter jeg her.