Sankt Knud Lavard Skole

Det er så dejligt, at der er stigende fokus på de højtbegavede i skolerne. Der er ikke længe til, at der træder ny lov i kraft omkring identifikation og testning af samt differentiering for de højtbegavede, og derfor er det vigtigt, at skolerne begynder at opkvalificere og kompetenceudvikle blandt skolens ansatte.

I dag havde jeg fornøjelsen af en motiveret flok lærere og ledere fra Sankt Knud Lavard Skole i Lyngby. De ønskede mere viden om og indsigt i, hvad det egentligt vil sige at være højtbegavet. Så, det fik de!

Spørgelysten var stor, og det var tydeligt at se, hvordan refleksionerne meldte sig i forhold til, hvem på de forskellige årgange, det mon kunne handle om.

De er på Sankt Knud Lavard Skole rigtig godt på vej med dette afsæt, og med en stærk ledelsesmæssig forståelse af behovet for at møde de højtbegavede elever optimalt, så ser det lyst ud for de elever, der lige om lidt møder ind efter en god og varm sommerferie.

Er I nysgerrige på jeres skole, jeres barns skole eller i skolebestyrelsen på at vide mere om de højtbegavede, så kan I læse mere her: https://www.deafranck.dk/foredrag/