Bogmesse

Der er noget helt særligt ved at holde det allerførste trykte eksemplar af den nye bog i hånden. I måneder har den kun været synlig på en skærm, men nu er den på tryk, og jeg fik mulighed for at mærke, se, føle og røre “Højtbegavet – En Guide til Store Børn og Unge” i dag på årets Bogmesse i Bella Centeret.

Samtidigt med at jeg kunne mærke en boblende glæde over at se bogen første gang, kunne jeg ikke lade være med at blive begejstret over at se flere kunder på Dansk Psykologisk Forlags stand kigge på både denne og Kort og Godt om Høj Begavelse. Ja, der blev faktisk købt flere eksemplarer, mens jeg selv besøgte standen. Det kildede altså lidt i maven.

Jeg er så glad for at kunne være med til at rykke området for høj begavelse i en frugtbar retning, hvor der er større forståelse gennem let tilgængelig viden. Jeg ser meget frem til, at min nye bog “Højtbegavet – En Guide til Store Børn og Unge” kommer ud i hænderne på de yngre generationer, så der også kan ske en bevægelse hos netop dem.

Det starter alt sammen med en nysgerrighed!

Jeg fik købt et stort læs bøger med hjem fra forskellige forlag, og fik nogle spændende snakke rundt omkring. Skøn messe for alle os, der er glade for bøger i alle former, farver og typer.

Min bog udkommer d. 21. november i år, men kan allerede nu forudbestilles, og hvis du skriver rabatkoden HØJT20 ind, så får du 20% rabat ved køb på dpf.dk. Koden er gyldig til og med 20/11-23: https://dpf.dk/produkt/hoejtbegavet-en-guide-til-store-boern-og-unge/?fbclid=IwAR2UuSxs1g9AM9dWXLU1SkD_3FNzm_uLpteinAq-P8LYQxtWBxkLucJupcI