Ny og vigtig bog!

Når man som barn eller ung finder ud af, at man er højtbegavet, så er det begyndelsen på en rejse. En rejse der fører én tættere på sig selv, men rejsen kan være fuld af udfordringer og til tider endda være ret hård.

Jeg er højtbegavet, men vidste det ikke som barn eller ung. Jeg har taget rejsen alene, men har som voksen og som psykolog holdt utroligt mange højtbegavede børn og unge i hånden på deres rejse for at hjælpe dem godt på vej.

Jeg vil gerne hjælpe dem alle sammen, og for at kunne det, har jeg skrevet en bog, som er en form for rejseguide til store børn og unge. Den udkommer 21. november i år. Den kan allerede nu forudbestilles, og hvis du skriver rabatkoden HØJT20 ind, så får du 20% rabat ved køb på dpf.dk. Koden er gyldig til og med 20/11-23: https://dpf.dk/produkt/hoejtbegavet-en-guide-til-store-boern-og-unge/

Det er ikke bare en god nyhed – det er også en god julegave.

Skal jeg også have lov til at hjælpe dit barn godt på vej?