Oplæg til PPR

Hvordan skal viden om de højtbegavede børn nå ud til PPR? Hvordan kan psykologerne klædes på til at rådgive skole og dagtilbud? Hvad skal det være opmærksomme på? Og hvad med dem der også har diagnose?
 
Her er Gribskov PPR.
 
Det ved de rigtig meget om nu. Det gør de, fordi de i dag har haft besøg af mig til et oplæg om netop dette. Engagerede psykologer, talepædagoger og konsulenter samt leder brugte 3 timer sammen med mig om netop dette emne.
 
Jeg er så glad for at kunne udbrede min store viden på dette område, for dels er det vigtigt og dels er det påkrævet, når aftalen fra sidste år om screening og testning af de formodet højtbegavede træder i kraft.
 
Mon din kommunes PPR også er nysgerrig på at vide mere? Mon din skole eller dit barns skole er nysgerrig? Jeg kan kontaktes på kontakt@deafranck.dk.
 
God weekend derude!